Pages

Wednesday, October 24, 2012

STRAWBERRY BEST: DRIED STRAWBERRY

Die die must get it! hehhee..Sedap,sweet and sikit masam strawberry memang moist dan sedap untuk dikudap ketika senggang..buat kek pun boleh jadikan bahan untuk buat kek buah. sekarang lia boleh provide untuk pencinta dried strawberry. tak yah dah susah susah panjat cameron. packaging dalam setiap 100 gram..sesuai untuk buat door gift jugak. creative kan kan kan..

RM 4.50 / 100 gram

Sebarang order boleh buat kat sini..Strawberry Lover

Sunday, October 21, 2012

STRAWBERRY BEST : FRESH STRAWBERRY



Strawberry segarrrrr....menarik tertarik de boom takkk??strawberry ni di petik fresh dari cameron highland..tak payah da susah-susah dah nak panjat cameron nak makan strawberry fresh..la ni strawberry mai kat depan rumah hehehehhe..banyak tau khasiat strawberry ni dia ada vitamin C dan bagus untuk ibu hamil dan juga untuk kecantikan kulit.

Harga fresh strawberry :

RM 30 / 1 kg
RM 18/ 500 gram


                                     

Tuesday, October 16, 2012

STRAWBERRY BEST

Assalamualaikum...
lama betul tak menghapdet blog yang da naik sawang ni bak kata mummy gee ..hehhe..bukan apa lia tengah sarat mengandung sebelum ni dengan nak handle si kenit sorang lagi tu now alhamdulillah da deliver da..tapi c-zer jugekkk...tak pe la janji anak ummi sihat dan selamat...nanti ada masa lia stroty pasal baby baru lia k..

Cer tengok tajuk n3 lia kali ni ada apa kat tajuk tu? hehhe haaaaaa suma yang suka gilezzzzzz kat strawberry skarang ni lia ada jual fresh strawberry dan jugak produk berasaskan strawberry macam kordial,topping,jem,acar strawberry dan jugak strawberry kering. tak payah susah susah lagi nak pegi panjat cameron nak beli barang2 tu..buat masa lia baru nak create fan page dekat fb..harap2 banyak ler yang likenye..

meh ler like fan page lia kat sini >>Strawberry Lover