Pages

Thursday, November 29, 2012

Strawberry best: Jelly Drink

Salam...

Apa kita selalu dapat kalau pegi kenduri ke...buat keje gotong royong ke..function ke..seminar ke..selalu dapat air ni kan..( brand tu contoh je ye..) ada banyak brand lain lagi spritzer dan lain lain..


tapi kali ni cuba try buat kelainan sikit..apa kata kita kasi JELLY DRINK plak..memang sedap..hilang haus..


dengan gabungan buah buahan yang sedap..

meh try!

HARGA:

1 KATON ( 24 UNIT) = RM 48

Hubungi lia kalau minat
liaarsat@gmail.com
sms/whatsapp: 0132111668





Strawberry best : Strawberry Lollipop

Salam..

Hari ni lia ada produk baru..baru ke?? ehmm baru dapat dari supplier actually hehehe...sesuai untuk dijadikan item untuk barang goodies..bentuk diapun cantik dan comey..bentuk strawberry.

ini dia STRAWBERRY LOLLIPOP!!


comelkan...lia saje le letak reben tu sikit kasi up sikit kecomelan Strawberry lollipop ni..hehehe

Harga dia lia kasi murah murah saja..

RM 20 / 40 pcs ( plain punya tak ada reben)
** kalau letak reben tu kita boleh bincang kemudian..sebab kena tengok reben macammana yang komer nak..heheh..

contact ler lia ye kalau minat..

email: liaarsat@gmail.com
sms/whatsapp: 013-2111668





Wednesday, November 28, 2012

Peanut candy Bar

Salam..

Kali ni lia nak introduce barang terbaru yang lia jual..( asyik promo produk je la ni kan..) cari duit sikit..

kali ni lia jual BARLEY PEANUT CANDY..Rasa dia macam gula-gula udang yang kita makan masa kecik2 dulu..


Ni gula -gula udang yang makan masa kecik-k2cik dulu..tapi sekarang susah dah nak dapat..tapi tak pe saya ada penyelesainyaaaaa..ceeeh da macam iklan tv plak..hehe

Ni dia BARLEY PEANUT CANDY
Rasa sama,sebijik,sejibik,serupa..macam gula-gula udang tu..tapi dalam saiz yang lebih besar...


HARGA:

RM 30 / 1 KG
RM 18 / 500 GRAM

Lebih banyak order lebih murah..boleh jugak nak beli secara borong..1 kotak ada 10 kg..

Strawberry Best: Strawberry dipped chocolate


Salam..

N3 kali ni nak cite sikit pasal doorgift yang masih dalam plan..tapi nak update jugak dekat sini sebab tak nak blog ni jadi tukun pulak nanti hehehhe...Buat masa ni lia tengah dok survey survey pasal projek doorgift.baru dok tengah tengok2 idea-idea untuk doorgift.pastu barula lia update finish  product dekat blog doorgift lia ..nak bantu suami sikit (ehehee cari duit poket sendiri sebenarnyee hehe)..ayat nak menjaga hati...hhehee..

Oleh kerana lia ada jual produk  Strawberry.. jadi selain menjual finish product lia try la to expand product tu untuk door gift pulak.. and lia try untuk buat Strawberry Dipped Chocolate. 

Yang ni contoh design bride and groom..cantik kan..kan kan..

Yang ni pulak mix and simple design..

sangat cantik..

nanti bila lia da buat lia upload gambar di sini k..


Tuesday, November 6, 2012

STRAWBERRY BEST: CUTE MINI JEM FOR GOODIES/DOOR GIFT


Masih tercari cari barang untuk di buat buah tangan untuk para tetamu?Nak cari sesuatu yang lain dari yang lain? lia ada menjual cute mini jem. boleh di buat sebagai goodies. botolnya sangatlah comelnye.. boleh order sama ada nak ada sticker atau pun tak.

Berat
Mini Heksagon: 75gram
mini jem bulat: 28 gram

harga untuk mini jem:

Botol heksagon ( kiri) : RM 3.50 untuk tempahan kurang dari 500 unit.
Botol bulat ( kanan) : RM 3.00 untuk tempahan kurang dari 500 unit

untuk tempahan melebihi 500 unit, harga istimewa akan diberikan.

* tempahan hendaklah dibuat selewat-lewatnya 2 minggu awal. lagi cepat lagi bagus.. memudahkan kami untuk urussan bekalan.  :)



contoh decoration untuk mini jem..

contoh perbandingan saiz botol dengan botol jem yang biasa ( kiri sekali)

Hubungi untuk tempahan :
email : liaarsat@gmail.com
mobile: 013-2111668

Sunday, November 4, 2012

STRAWBERRY BEST: PROMO NOVEMBER- LOVELY JEM


PROMO NOVEMBER UNTUK JEM!!


2 Home made jem

2 Factory made jem


RM 30 sahaja!!!



GRAB IT NOW!!!



Hubungi untuk tempahan : 

email : liaarsat@gmail.com
mobile: 013-2111668

STRAWBERRY BEST : PROMO NOVEMBER-KORDIAL BERKEMBAR TOPPING




PROMOSI UNTUK BULAN NOVEMBER!!!

2 KORDIAL bersama dengan 1 TOPPING.. hanya RM 40 ringgit sahaja..

jom grab sekarang!!

STRAWBERRY BEST: STRAWBERRY TOPPING ( SIRAP STRAWBERRY)


Topping Strawberry ada lah pati buah strawberry .Boleh di buat puding, di makan bersama kek, waffle, ice cream, di campur didalam bancuhan kordial dan macam-macam lagi!

RM 10/ sebotol
**Tidak termasuk caj pengeposan
** boleh COD untuk tempahan didalam lembah klang

STRAWBERRY BEST: FACTORY MADE JEM


Jem strawberry dari Kilang di Cameron Highland..sesuai untuk sapuan roti..untuk kek dan pastri

RM 7.50 / sebotol

**harga tidak termasuk caj pengeposan
** boleh COD untuk tempahan di dalam lembah klang

STRAWBERRY BEST: HOME MADE JEM

Jem buatan dari rumah..memang sedap! rasanya yang tidak terlalu manis..sesuai untuk yang sedang berdiet. rasanya manis manis buah saja...terasa buah strawberry didalamnya.

RM 8.50 / sebotol

**harga tidak temasuk kos pengeposan
** boleh COD untuk tempahan Lembah Klang sahaja..

STRAWBERRY BEST: ACAR STRAWBERRY



Acar strawberry diperbuat daripada rempah rempah yang segar.. dicampur dengan masam-masam manis buah strawberry..membangkitkan selera apa lagi dengan nasi yang dihidang panas-panas!!!..fuh...makan nasi putih dengan acar strawberry ni sajer pun da ngam ngam ngan ho dah!!!

meh try!

RM 8.50 / sebotol
**hanrga tidak termasuk kos pengeposan..
**boeh COD untuk tempahan sekitar lembah klang sahaja